Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що із запропонованого на сайті для Вас найкорисніше?
Всього відповідей: 1187

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2020 » Листопад » 3 » Засідання КМП учителів галузі "Природознавства"
22:07
Засідання КМП учителів галузі "Природознавства"
28 жовтня 2020 року на базі Мигалківського НВО було проведено засідання КМП учителів галузі «Природознавство», основ здоров’я, екології та економіки на тему «Розвиток креативності учнів як спосіб формування компетентної особистості на заняттях природничих дисциплін».
Відкрила засідання Шевченко Т.М. (керівник КМП), ознайомивши присутніх із метою та завданнями засідання. Учитель біології, хімії та основ здоров’я Стеценко Л.М. (Мигалківське НВО) провела воркшоп «Проблемне навчання на уроках біології як засіб розвитку креативності особистості», під час якого поділилась досвідом використання проблемних ситуацій на уроках.
Учитель географії, природознавства та математики Шевченко Т.М. (Мигалківське НВО) у своєму виступі-методичній палітрі «Розвиток креативності та творчих здібностей в умовах STEM-навчання» зазначила переваги STEM-технології; освітні компетентності, які вона формує, шляхи упровадження STEM у навчальний процес.
У практичній частині засідання учитель Шевченко Т.М. презентувала учнівські STEM-проекти, реалізовані за короткий час упровадження елективного курсу «STEM-lab» (5 клас).
Протягом проведення засідання діяла виставка-презентація учнівських проектів.
По закінченню засідання члени КМП підвели підсумки та виробили методичні рекомендації.
Переглядів: 216 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Погода
Погода

Корисні посилання

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024