Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Що із запропонованого на сайті для Вас найкорисніше?
Всього відповідей: 1187

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2020 » Січень » 10 » ІІ засідання обласної педагогічної студії
17:52
ІІ засідання обласної педагогічної студії

  

09 січня 2020 року на базі Мигалківського навчально-виховного об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» відбулося друге засідання обласної педагогічної студії для учителів географії та природознавства з теми «Реалізація STEM-проектів на заняттях з географії та природознавства» під керівництвом Шевченко Тетяни Миколаївни, учителя географії, природознавства та математики, учителя-методиста.

  

В  рамках теоретичного блоку Тетяна Миколаївна провела методичний мікс «Організація та проведення STEM-екскурсій» і панорамне заняття з елементами тренінгу «Вернісаж STEM-екскурсій». Студійцями було опрацьовано поняття STEM-екскурсії, мету її проведення та значення, класифікацію екскурсій; обговорені етапи підготовки, структуру та місця проведення STEM-екскурсій. Шевченко Т.М. наголосила на STEM-потенціалі екскурсій.

  

Під час практичної частини засідання учасники педагогічної студії відвідали метеорологічну станцію «Тетерів» (смт Пісківка) з метою ознайомлення з роботою метеоприладів. Як кінцевий продукт дослідницького проекту «Кожна рослина має свою батьківщину» учні Мигалківського НВО провели екскурсію виставкою-музеєм рослин субтропічних широт. На завершення практичного блоку студійці, об’єднавшись у групи, в ігровій формі конструювали STEM-екскурсії, активно ділились досвідом з їх проведення.

У період між засіданнями учасники отримали завдання реалізувати плани STEM-проектів, розроблені ними попередньо, та підготувати творчі звіти.

Під час засідання панувала творча атмосфера. По закінченню заходу учасники долучились до виготовлення сувенірів на згадку.

  

Переглядів: 195 | Додав: tanya | Рейтинг: 5.0/1
Погода
Погода

Корисні посилання

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024